Paastraktatie

De Vrienden van Stichting Vrienden van Buurtboerderij Het Oosterbroek voelen dat het voorjaar in de lucht hangt.

Echt een tijd om weer naar buiten te gaan. Om te wandelen, een spelletje jeu de boules te doen of er weer op uit te gaan met de fiets. Daarom is het zo fijn dat ons weer een ruime donatie is toekend van de Boks Scholtenstichting. Van dat bedrag mogen we een duo-fiets kopen en een jeu de boules baan aanleggen bij het Boshuisje/ Heidezicht. De fiets is inmiddels besteld en wordt afgeleverd op de locatie op De Klein Kamps in Raalte. Zodra de fiets er is laten we deze hier zien. Voor de jeu de boules baan moet nog even hard gewerkt en gezweet worden om een prachtige baan aan te leggen.

Gelukkig is de Buurtboerderij, tot nu toe, redelijk goed door de coronatijd heen gekomen. Daar heeft iedereen zijn/ haar best voor gedaan. Elke dag alles schoon, handen wassen en desinfecteren, afstand houden, mondkapjes op enz. Als vrienden van de Buurtboerderij vonden we dat al deze inspanningen best beloond mochten worden met wat lekkers om mee te nemen naar de mantelzorgers en familie.

Daarom kreeg iedereen deze week een mooie chocoladeattentie, gemaakt door de chocolatiers van Twente Decadente. (gehuisvest op het terrein van ZorgAccent Kronnerzommer in Hellendoorn).

Helaas is het niet altijd mooi weer. Daarom hebben we deze week ook een televisie gesponsord voor het Boshuisje. Deze TV is multi-inzetbaar. Natuurlijk gewoon als TV maar ook kan de TV gebruikt worden bij de Gym of aangesloten worden op de spelletjescomputer zodat we samen kunnen quizzen of kunnen genieten van de prachtige natuurfilmpjes.

Het Team en de vrijwilligers van de Buurtboerderij en de Vrienden van Stichting Vrienden van de Buurtboerderij Het Oosterbroek wensen u allen fijne paasdagen toe.